<<    terug naar vorige pagina
NIET MEER BESCHIKBAAR!
Ooghduyne 322
1787 PC   Julianadorp aan zee
Niet meer beschikbaar! k.k.

Ooghduyne 322 te Julianadorp aan Zee
Klik hier voor meer foto's

Deel deze pagina via:

NIET MEER BESCHIKBAAR!  Ooghduyne 322 te Julianadorp aan Zee  NIET MEER BESCHIKBAAR!  Ooghduyne 322 te Julianadorp aan Zee  NIET MEER BESCHIKBAAR!  Ooghduyne 322 te Julianadorp aan Zee  NIET MEER BESCHIKBAAR!  Ooghduyne 322 te Julianadorp aan Zee  NIET MEER BESCHIKBAAR!  Ooghduyne 322 te Julianadorp aan Zee

DEZE WONING IS NIET MEER BESCHIKBAAR !

Julianadorp-aan-Zee heeft de meeste ZON uren van Nederland! Duinen, strand, zee, rust en rendement! In de kop van Noord-Holland, is het luxueuze Beach Resort Ooghduyne gesitueerd. Dit park beschikt over o.a. 2 golfbanen, restaurant, subtropisch zwembad met sauna en solarium en tennisbaan.

Op dit schitterende resort bieden wij U dit prachtige appartement op de begane grond. Geen trappen lopen! U kunt hier zelf van gaan genieten en/ of verhuren via Landal Greenparks. In alle gevallen betekent dit beslist een waardevaste belegging voor de toekomst, dankzij de combinatie van zee, natuur en een prachtige golfbaan.

Een unieke kans om op 1 van de mooiste plekjes van Nederland te verblijven met een prima rendement. Vlakbij het zwembad gelegen!

INDELING:
Begane grond: frontberging, entree, hal met meterkast, cv-kast en toilet, open inbouwkeuken en de woonkamer met schuifpui naar het terras aan het water en vrij uitzicht!

Luxe badkamer met ligbad en separaat een douche alsmede een dubbele wastafel. De masterbedroom heeft uitzicht op het terras en het water. De andere slaapkamer zit aan de voorzijde.

De woning is voorzien van CV.-ketel voor verwarming en warmwater. Permanente bewoning is niet toegestaan. Inventaris is bij de koop inbegrepen.

Aanvaarding in overleg.
Bezichtiging aanvragen
Niet meer beschikbaar! k.k.
Kenmerk Uitleg
Soort NIET MEER BESCHIKBAAR!
Type Appartement, recreatiewoning
Status NIET TE KOOP
Bouwjaar 1998
Inhoud 206
Perceel niet van toepassing
Gebruiksopp 75
Kamers 3
Slaapkamers 2
Garage nee
Tuin nee
Balkon ja
Voor 4 personen
   Park-plattegrond

Bezichtiging aanvragen
Pieters NVM-makelaars
De Garst 26a
1785 RK DEN HELDER
Telefoon: 0223-668181

Email: info@pieters.nl

Meer over Pieters