Ooghduyne Makelaar

Pieters NVM-makelaars
De Garst 26a
1785 RK DEN HELDER
+ 31 (223) 66 81 81
Ooghduyne 324 te Julianadorp aan Zee
Vraagprijs EUR. 109.000,= k.k.

Bezichtiging aanvragen


Ooghduyne 324
1787 PB   Julianadorp aan zee

Googlemaps


Ooghduyne Makelaar

Pieters NVM-makelaars
De Garst 26a, Den Helder
1785 RK DEN HELDER

John Pieters, NVM makelaar

info@pieters.nl

+31(223)668181


Bezichtiging aanvragen

Ooghduyne 324 te Julianadorp aan Zee

Julianadorp-aan-Zee heeft de meeste ZON uren van Nederland! Duinen, strand, zee, rust en rendement! In de kop van Noord-Holland, is het luxueuze Beach Resort Ooghduyne gesitueerd. Dit park beschikt over o.a. 2 golfbanen, restaurant, subtropisch zwembad met sauna en solarium en tennisbaan.

Op dit schitterende resort bieden wij U dit prachtige appartement op de eerste verdieping. U kunt hier zelf van gaan genieten en/ of verhuren via Landal Greenparks. In alle gevallen betekent dit beslist een waardevaste belegging voor de toekomst, dankzij de combinatie van zee, natuur en
een prachtige golfbaan.

Een unieke kans om op 1 van de mooiste plekjes van Nederland te verblijven met een prima rendement. Vlakbij het zwembad gelegen!

INDELING:
Begane grond: frontberging, trapopgang naar de woning-entree, hal met meterkast, cv-kast en toilet, open inbouwkeuken en de woonkamer met schuifpui naar het balkon aan het water en vrij uitzicht!

Luxe badkamer met ligbad en separaat een douche alsmede een dubbele wastafel. De masterbedroom heeft uitzicht op het water en de duinen. De andere slaapkamer zit aan de voorzijde.

De woning is voorzien van CV.-ketel voor verwarming en warmwater. Permanente bewoning is niet toegestaan. Inventaris is bij de koop inbegrepen.

Aanvaarding in overleg.
Kenmerken

Status: TE KOOP

Type: Appartement, recreatiewoning

Inhoud: 206 m3

Bouwjaar: 1998

Perceel: 0 m2

Gebruiksopp.: 75 m2

Aantal kamers: 3

Aantal slaapkamers: 2

Garage: nee

Tuin: nee

Balkon: ja

Verhuur voor: 4 personen


   Park-plattegrond