<<    terug naar vorige pagina
RECREATIEWONING VERKOCHT
Ooghduyne 326
1787 PC   Julianadorp aan zee
Niet meer beschikbaar k.k.

Ooghduyne 326 te Julianadorp aan Zee
Klik hier voor meer foto's

Deel deze pagina via:

RECREATIEWONING VERKOCHT  Ooghduyne 326 te Julianadorp aan Zee  RECREATIEWONING VERKOCHT  Ooghduyne 326 te Julianadorp aan Zee  RECREATIEWONING VERKOCHT  Ooghduyne 326 te Julianadorp aan Zee  RECREATIEWONING VERKOCHT  Ooghduyne 326 te Julianadorp aan Zee  RECREATIEWONING VERKOCHT  Ooghduyne 326 te Julianadorp aan Zee

Julianadorp-aan-Zee heeft de meeste ZON uren van Nederland! Duinen, strand, zee, rust en rendement! In de kop van Noord-Holland, is het luxueuze Beach Resort Ooghduyne gesitueerd. Dit park beschikt over o.a. 2 golfbanen, restaurant, subtropisch zwembad met sauna en solarium en tennisbaan.

Op dit schitterende resort bieden wij U dit prachtige penthouse-appartement! U kunt hier zelf van gaan genieten en/ of verhuren via Landal Greenparks. In alle gevallen betekent dit beslist een waardevaste belegging voor de toekomst, dankzij de combinatie van zee, natuur en een prachtige
golfbaan.

Een unieke kans om op 1 van de mooiste plekjes van Nederland te verblijven met een prima rendement. Vlakbij het zwembad gelegen!

INDELING:
Begane grond: frontberging, trapopgang, entree, woonkamer op het zuid-westen met uitzicht op de duinen en over het park, een half open inbouwkeuken. Buiten een zeer zonnig en royaal terras waar door loopt naast het dak van de woning.

Een nieuw en luxe badkamer met ligbad en een dubbele wastafel. Op de overloop een nieuw toilet met buitenraam voor licht en ventilatie. Verder twee ruime slaapkamers en een recente CV-ketel.

Permanente bewoning is niet toegestaan. Er is geen BTW verschuldigd. Inventaris is bij de koop inbegrepen.

Aanvaarding in overleg.
Bezichtiging aanvragen
Niet meer beschikbaar k.k.
Kenmerk Uitleg
Soort RECREATIEWONING VERKOCHT
Type Appartement, recreatiewoning
Status TE KOOP
Bouwjaar 1998
Inhoud 200
Perceel 0
Gebruiksopp 70
Kamers 3
Slaapkamers 2
Garage nee
Tuin nee
Balkon ja
Voor 4 personen
   Park-plattegrond

Bezichtiging aanvragen
Pieters NVM-makelaars
De Garst 26a
1785 RK DEN HELDER
Telefoon: 0223-668181

Email: info@pieters.nl

Meer over Pieters